header_shaktimat_upgrade_930px_zk

Shaktimat Xtra-Ion

De Shaktimat Xtra-Ion met 6.210 acupressuurpunten zorgt voor meer energie, heling en ontspanning!

3 in 1 combinatie acupunctuur-acupressuur, negatieve ionen en langegolf infraroodstralen

Zowel de uitwendige als ook de emotionele druk is tegenwoordig enorm.  Stress op het werk en ook thuis moeten belangrijke beslissingen genomen worden, voeding wordt met onregelmatige tussenpauzen genomen, men moet op meerdere plaatsen liefst op hetzelfde tijdstip zijn.  Stress, innerlijke onrust, zelfs tot een burnout komen steeds vaker voor.

Chronische vermoeidheid, rugpijn en slapeloosheid zijn vaak tekenen dat we de kunst van het ontspannen zijn verleerd.

Herken je dit?

 • .Rug, nek, schouder, en   kniepijn
 • Stress, Vermoeidheid, Slapeloosheid
 • Depressie, Migraine, Hoofdpijn, PMS
 • Fibromyalgie-Gewrichtspijn-Artritis
 • Koude handen en voeten, Circulatie problemen
 • Hoge bloeddruk, Spierspanningen,
 • Spijsverteringsproblemen, Cellulitis

Wil je deze voordelen?

 • Verminderde pijn in rug, nek schouders, heupen en gewrichten
 • Verbeterde circulatie
 • Verhoogde energieniveaus en zuurstof opname
 • Een diep gevoel van ontspanning
 • Verminderde spierspanning
 • Verhoogde niveaus van endorfines (het welzijnshormoon)
 • Verbeterde slaap
 • Verbeterde spijsvertering

Een positieve mentale ingesteldheid

De Shaktimat Xtra-Ion is meer dan alleen maar een middel voor revitalisering.  Bij rugklachten ontspant de mat uw rugspieren en helpt hij u stress te verminderen.  Dagelijks 20 à 40 minuten gebruik van de mat volstaat om nieuwe energie op te doen en tegelijkertijd het lichaam heerlijk te laten ontspannen en relaxen dankzij de vrijgekomen endorfine en oxytocine (gelukshormonen).

Met de Shaktimat Xtra-Ion: 3 in 1 , kan actief tegen deze alledaagse ziekten opgetreden worden, en is het perfecte middel om zich na een zware werkdag echt te ontspannen.

.

Ontmoeting met Dr. Zilberter Ph. D en het belang van de Shaktimat met de minste 4.000 tot 6.000 stimulatiepunten voor diepgaandere werking en resultaten.

pijnkliniek

Acupressuur is een zachte variant van acupunctuur.  Dit is ook gebaseerd op het idee dat de levensenergie via kanalen door het lichaam stroomt en op zijn weg langsheen het huidoppervlak gestimuleerd kan worden.
In opdracht van de WHO heeft een internationale commissie van experts meer dan 40 ziektebeelden bepaald waarbij acupunctuur voor resultaat zorgt – waaronder allergieën, hooikoorts, reumatische klachten en vele pijnziekten.

De vele getuigenissen spreken voor zich:

Kaat Simaeys

Op 30 juni dit jaar kocht ik een shakti-mat. Vanaf dag 1 genoten zowel ik als mijn partner dagelijks voor het slapengaan ongeveer 20 tot 30 minuten van de weldaad. We zijn het afgelopen jaar zelf ons huis aan het renoveren wat dikwijls vrij belastend voor de rug aanvoelt. Maar met de shakti-mat is dit perfect haalbaar geworden. Vroeger ging ik frequent bij de osteopaat langs, nu nog maar sporadisch. Ook wanneer ik ‘s nachts na een extreem drukke werkdag door mentale overbelasting (komt gelukkig niet heel veel voor) de slaap niet kan vatten leg ik me op de mat. Daar waar ik anders uren lig te draaien en te woelen, val ik op de mat in slaap. Zelfs als ik ze dan weg leg slaap ik de rest van de nacht super goed. Ook brengt het bij mij mijn hoofd tot rust. De soms malende gedachten verstillen helemaal.
Ik ben heel blij met mijn aankoop en zou de mat niet meer willen missen! Ze is de investering zeker waard! Met vriendelijke groet.

Russisch Testonderzoek

Tijdens de jaren tachtig verscheen het spijkerbed in Rusland, waar het gebruikt werd in de gezondheidszorg, met goede resultaten.  Uitgebreid onderzoek over de effecten van het spijkerbed werden gedaan in Russische ziekenhuizen, die verbazende resultaten aantonen.

De onderzoekers ontdekten dat het spijkerbed zorgt voor een vermindering van ontstekingen, het immuunsysteem versterkt, de weefselgroei bevordert, de stofwisselingssnelheid verhoogt en het stressniveau verlaagt.  De Russische dokters waren verbaasd dat zo een simpel hulpmiddel zulke verbazende effecten kon hebben op het fysieke lichaam.

Maar dat is nog niet alles!  Psychologische veranderingen kwamen ook voor.  Niveaus van agressie verminderen en empathie verhoogt. Depressie verdwijnt en een algemeen gevoel van welzijn en geluk ontwikkelt zich.

Test onderzoek: Russische Dr. Zilberter Ph. D

          Het onderzoek toont het volgende:

 • 98 % rapporteerde vermindering van pijn.
 • 96 % rapporteerde ontspanning; 94 % rapporteerde een verbetering van de slaapkwaliteit.
 • 81 % rapporteerde een verhoging van het energieniveau.
 • Ongeveer de helft van de proefpersonen met allergieproblemen rapporteerden een verlichting van hun symptomen.
testresultaat1

TOEPASSINGEN, GEBRUIK ENZ..: KLIK IN DE MENUBALKSHAKTI XTRA IONMAT

Wat zijn ionen? En hun gezondheid bevorderende werkingen

Ionen zijn elektrisch geladen atomen of moleculen die in onze omgeving voorkomen. In de lucht bevinden zich zowel positieve als negatieve ladingen.  Door de samensmelting van positieve ladingen en ionen ontstaan positieve ionen en door de samensmelting van negatieve ladingen en ionen ontstaan negatieve ionen.  Wat ionen betreft is „NEGATIEF“ beter dan „POSITIEF“!

Vele jaren van intensief onderzoek heeft uitgewezen dat ionen een grote invloed hebben op onze gezondheid en ons welzijn waaronder:

ionenafbeelding
Shakti Xtra-Ion-gratis-eboek

Activering van de lichaamscellen

Verhoging van de zuurstofopname in het bloed

Stimulering van alfagolven in de hersenen zorgt voor ontspanning

Verbetering van de stofwisseling

Bestrijding van vermoeidheid, hoofdpijn, nervositeit, verstopping, allergieën en astma

Angsten en depressies kunnen verminderen of helemaal verdwijnen

FIR – Langegolf infraroodstralingen  en hun gezondheid bevorderende werkingen

Het is reeds jaren bekend dat infraroodstraling een positieve uitwerking heeft op de gezondheid, omdat regelmatig zweten het lichaam van gifstoffen bevrijdt en de stofwisseling stimuleert.
Infraroodstraling – ook bekend als warmtestraling – maakt deel uit van de optische straling en hierdoor deel van het elektromagnetische spectrum.

Volgende gezondheid bevorderende effecten van de infraroodstraling kunnen aangetoond worden:

Betere stofwisseling: de processen van de afbouw en de omvorming van voedingsmiddelen en zuurstof worden gestimuleerd.

Uitscheiding van schadelijke stoffen: op basis van de infraroodwarmte worden schadelijke stoffen uit het lichaam verwijderd.

Sterker immuunsysteem: de zelfheling en de weerstand van het lichaam worden dankzij de infraroodstralen verbeterd.  Het lichaam bouwt meer afweerstoffen en is hierdoor minder vatbaar voor virussen en infecties.

Betere doorbloeding: de lange golf infraroodstraling bewerkt de verwijding van de bloedvaten en verhoogt hierdoor de bloedcirculatie.  Hierdoor worden de cellen beter voorzien en de hartfrequentie wordt verhoogd

Oplossen van spanningen: de versterkte doorbloeding en verwarming van de spieren maakt spanningen losser.

Ontspanning en zich goed voelen: een verdere werking van langegolf infraroodstralen ligt in de diepe ontspanning van lichaam en geest.  De vitaliteit wordt verhoogd en zich goed voelen en ontspannen staan op de voorgrond.

visible_spectrum

banner28-2