header_shaktimat_upgrade_930px_zk

Gebruik van de Shaktimat

Ontspannen en herstellen op de Shaktimat

Plaats uw Shaktimat op het bed of een andere zachte ondergrond.  U kan een nekkussen of een opgerolde handdoek onder uw Shaktimat leggen om uw nek te ondersteunen.  Neem een gemakkelijke positie aan en let erop dat uw huid op de naalden ligt.  Ontspan u en adem diep in en uit.

Als uw huid heel gevoelig is, legt u best tijdens de eerste sessies een dunne doek tussen de mat en uw huid. Na verloop van tijd kan u van deze doek afzien, omdat de werking van de mat hierdoor verzwakt wordt.

In het begin volstaat het als u tussen 10 en 15 minuten op de Shaktimat ligt. U kan uw sessies stapsgewijs opvoeren tot 20 tot 40 minuten. Het is in geen enkel geval schadelijk om langer te blijven liggen of zelfs om op de mat in slaap te vallen.

Leg u op de Shaktimat wanneer u hier zin in hebt of het verlangen ernaar voelt opkomen – bij voorkeur dagelijks!

Na een sessie dient u zo goed mogelijk te rusten om de stroom van vrijgekomen energie niet te verstoren.

Regelmaat is de sleutel tot succes

U kan uw Shaktimat gebruiken om energie te tanken en uw lichaam opnieuw te activeren.  Hiervoor is al een korte pauze tijdens het werk voldoende!  Al na een korte tijd zal u merken dat u minder stress hebt en uw taken efficiënter en doeltreffender kan vervullen.

Zoals bij elke activiteit is ook bij het gebruik van de Shaktimat regelmaat de sleutel tot succes!  Om optimale resultaten te bereiken, adviseren we om dagelijks op de Shaktimat te gaan liggen.

Bij regelmatig gebruik ondersteunt de Shaktimat u om chronische spanningen los te laten, stress af te bouwen en een langdurig gevoel van welzijn en rust te ontwikkelen.

Relaxeer, stimuleer je metabolisme en circulatie waardoor pijn, stress en ongemakken opgelost worden mede door het vrijlaten van Endorfine (natuurlijke pijnstillers) met de Shaktimat.

Met uw Shaktimat op reis

Neem uw Shaktimat mee op reis.  Om plaats te sparen en het gewicht te beperken, kunt u de inlage thuis laten.

Agnès Schoevaerts

Hallo Jeannine, ik heb mijn matje meegenomen tijdens de vakantieweek en inderdaad na 3 weken voel ik een merkelijk verschil in mijn slaappatroon. Sinds 3 jaar heb ik last van onregelmatige slaapperiodes en stond ik tot 3 of 4x per nacht op omdat ik zeer onrustig was. Sinds enkele dagen slaap ik tot mijn verbazing door en moet ik soms nog 1x opstaan.
Ik blijf de mat nu gebruiken want ik val ook sneller in slaap. Bedankt en groetjes.

Lees meer getuigenissen

2 X per week gedurende 4 weken ontvang je extra ondersteuning!

banner28
banner28-2