K-Energy sokken

K-Energy sokken worden uit zuivere katoen gemaakt waarin Bio-Keramik verweven is die lange afstands infrarood stralen en bio-energie afgeven.
De lange afstand infrarood stralen en bio-energie kunnen diep indringen in de gevoelige gebieden van onze voetzolen en de bloedcirculatie stimuleren. Het dragen helpt ook preventief tegen bacteriële groei, het verhindert voetgeuren en jeuk aan de voeten

k-energy-sokken

Producten met Universe Induced Energy (UIE)

 Zonne-energie bruikbaar maken

Mogelijke werking van de K-Energy sokken:

Stimuleren van de bloedcirculatie en versterken van het lichaam.

Verminderen van krampen, warmere voeten.

Voorkomen van bacteriële groei, voetgeuren en jeuk aan de voeten.

Snel en doeltreffend zweet absorberen.

Houden de voeten droog en zorgen voor een comfortabel draaggevoel.

Dag Jeannine,

De sokken zitten me heel goed en ik kreeg na enkele dagen (ik kan ze gemakkelijk 5 dagen dragen zonder dat ze beginnen te ruiken) begon ik een fris gevoel in mijn benen te krijgen.
Tijdens de tweede week dat ik ze droeg begon ik een zeer donkere stoelgang te krijgen, zover ik weet is dat een teken dat uw lichaam veel gifstoffen afscheid, maar ik weet niet of het aan de sokken ligt of aan het feit dat ik ook spirulina neem.

Mvg Y Steegman

Mevrouw,

Al een 14-tal dagen de energie kousen uitgetest, met zeer goed resultaat!

Veel minder spanning en veel lichtere benen na het wandelen.

Een verademing om ze te dragen!

Vriendelijke groeten.

Claire.

Je vind ze in de webshop

De werkingen en functies van de Universe Induced Energy (UIE)

UIE helpt om de luchtkwaliteit te transformeren en te verbeteren en om de zuurstof die voorhanden is in onze omgeving beter voor ons beschikbaar te maken.  UIE ondersteunt en verbetert onze stofwisseling aanzienlijk.

Gifstoffen en giftige restanten in ons lichaam bouwen stap voor stap lagen op aan de binnenkant van de aders en cellen.  Door UIE worden grotere bundels van watermoleculen in kleinere getransformeerd.  Hierdoor kan ons lichaam de kleinere bundels, die doorheen de wand tussen de cellen doordringen, sneller absorberen.

Het menselijke streven naar een gestage spirituele groei en materieel welzijn is altijd al afhankelijk van de natuur geweest.  Bovendien worden steeds weer nieuwe krachten van de natuur ontdekt en beschikbaar gemaakt voor ons.  Onze huidige inspanningen voor verdere ontwikkeling houden voornamelijk verband met de energiebronnen die de zon en de planten op de aarde ter beschikking stellen.  Energie van de zon en planten zijn in het bijzonder in de laatste jaren het voorwerp geweest van intensief onderzoek en ontdekkingen.
De zon is al altijd in verband gebracht met infrarood- en UV-straling, elektromagnetische velden en radioactieve effecten.  Maar het bereik van de immense energie van de zon omvat veel meer.  Door diepgaand onderzoekswerk van een groep Maleisische en Koreaanse wetenschappers werd het energieveld van de eerste laag die de zon omgeeft ontdekt en als Universe Induced Energy (UIE) – wat zoveel betekent als universeel opgewekte energie – beschreven.  UIE harmoniseert de hele energiestroom in ons dagelijkse leven.  Er zijn redenen om aan te nemen dat met deze aanpak een beter leven voor ons allemaal geschapen kan worden.