Een Irisanalyse: een op Hart en Wetenschap gebaseerde benadering voor betere oplossingen.

Wordt gezond, voel je goed!

Zou je niet willen dat je gewoon bij iemand kan gaan zitten en al die vragen die je hebt over jouw dieet, gezondheid en leven kan stellen en er ook echte, zinvolle antwoorden en raad op krijgt die exact overeenkomen met datgene waar je doorgaat?

Wel, nu kan je dat.

.

Waarom raad vragen aan mij?

Omdat mensen verder helpen met als basis “het lezen van hun ogen” mijn passie is.

Door mijn 35 jaar praktijk en 63 jaar levenservaring weet ik veel over wat werkt en wat niet. Je krijgt helder inzicht via een Irisanalyse en coaching en ik voorzie jou met het beste advies.

Ik ben werkzaam geweest als Body Mind Spirit gezondheid-levenscoach, docente en spreekster in Europa, Israël, Canada, USA en Australië).

Gecertificeerde Docente Iriscopie + oogwit analyse – Naturopathie (Dr John Whitman Ray-AUS. Dr Douglas Morrison-USA).

Wat is Iriscopie & Sclerologie?

.

Deze 3000 jaar oude kunst en wetenschap lijkt misschien nieuw en anders voor jou. Doorheen de eeuwen heeft men de ogen bestempeld als de “vensters van de ziel” en nu waarderen we ze ook als de vensters van fysieke, mentale en emotionele karakteristieken

Iriscopie is de analyse van de iris, sclerologie is de analyse van het oogwit. Een wetenschappelijke, holistische richtmethode die de constitutie (genetisch bepaalde psychische en fysieke geaardheid) en diathese (aanleg of vatbaarheid voor het krijgen van bepaalde aandoeningen) bepaalt van elk persoon.

Deze methode zoemt ook in op de dieper liggende problemen door het onthullen van de psychologische, emotionele, en persoonlijkheid van ons leven.

Het is juist dit totaalbeeld wat een analyse zo nuttig maakt.

jeannin-tafel

In Sclerologie observeren we de merktekens, bloedvaten en verkleuringen in het wit van de ogen.  Merktekens in het wit van de ogen onthullen een heel nieuw niveau van informatie dat een aanvulling is op elk evaluatiemiddel voor gezondheid.  Daar waar de iris zich richt op genetische aanleg, blinkt de sclera onder meer uit in het onthullen van lichaamsgebieden die op dit ogenblik overbelast zijn.

Wat is psychologische/emotionele, persoonlijkheid Iriscopie?

.

De iris en sclera hebben niet enkel te maken met het fysieke lichaam.  Er bevindt zich een heel andere wereld in, een wereld van tekenen in verband met emoties, gevoelens en gedachten en onze unieke persoonlijkheid.  Mannelijke, vrouwelijke aspecten en niet alleen fysiek maar ook emotioneel gedrag en persoonlijkheidskenmerken die onlosmakelijk verbonden zijn met onze ouders en voorouders.

Zoveel geprobeerd en nog niet gevonden. Blijven bepaalde klachten of emoties en gedragingen steeds opnieuw hun kop opsteken dan kan een analyse je helpen om duidelijkheid en oplossingen te vinden.

Beter voorkomen dan genezen! Ter preventie, om wat meer informatie te krijgen over wat uw sterke en zwakke kanten zijn of om erfelijkheden te identificeren. Deze kunnen ondersteund worden door persoonlijk gerichte adviezen.

Gewoon nieuwsgierig. Je geërfde constitutie, persoonlijkheid en emoties kennen. Wat je met je geboorte meekreeg aan + en – punten.

Een familie vergelijkende Iris-sclera analyse is ook mogelijk. Duidelijke richting over je erfelijkheden

Je wil je leven en gezondheid veranderen maar  weet niet hoe of waar te beginnen.

Een geschenk voor jezelf of iemand anders.

Voor welke aandoeningen in het bijzonder is Iriscopie nuttig?

.

Het is belangrijk om op te merken dat Iriscopie geen ziekte kan diagnosticeren. Verwacht niet dat ik bepaalde ziektes die je denkt te hebben zal bevestigen of ontkennen, maar verwacht wel om een diepgaand begrip te verkrijgen van hoe jouw lichaam werkt en waarom je niet het gezondheidsniveau dat je verlangt ervaart. In dat opzicht is Iriscopie goed voor iedereen want jouw lichaam, emoties en persoonlijkheid beter begrijpen is de sleutel om de juiste beslissingen te nemen naar een gezonde levensstijl toe. Uiteindelijk is het doel een lange levensduur en vitaliteit te verkrijgen voor een goed, gezond leven.

Wat kom jij verder te weten?

.

Jouw geërfde fysiek-emotioneel constitutie type

Jouw geërfde persoonlijkheid kenmerken

Jouw gedragspatronen

Jouw emotionele patronen

Jouw routeplan

Volgende stelsels worden gelezen:

.

Spijsvertering, eliminatie, zenuw, ademhaling , klier/hormonaal, voortplanting, bloed, lymfe, botten en spieren.

Evenals organen, circulatie, energieniveau, base-zuur verhouding, zuurstofniveau, hersenfuncties, stressniveau enz.

Specifieke klachten worden nagekeken, evenals het identificeren van emotionele en mentale gedragspatronen die het probleem, of het ongemak mee kunnen veroorzaken.

.

Hoe meer je door de analyse over jezelf te weten komt, hoe doelgerichter je aan de slag kan met oplossingen en gerichte adviezen naar jouw totaalbeeld.

Je krijgt volgende adviezen mee:

.

 1. Persoonlijk START UP stappenplan.
 2. Persoonlijk gericht advies volgens jouw analyse.
 3. Voeding volgens jouw constitutie type.
 4. Supplementen en kruiden volgens jouw persoonlijke behoeften.
 5. Reinigingskuur volgens jouw constitutie.
 6. Emotioneel advies volgens jouw hormonaal systeem.
 7. Algemeen advies rond levensstijl. Relaties.
 8. Extra e-mail support na de analyse.

Reinigingskuur:

.

Niet elke zuiveringskuur is geschikt voor iedereen
Belangrijk is een persoonlijk programma dat rekening houdt met je constitutie.

5 vrouwenbuik

Kies hier tussen 4 Opties: IRISCOPIE ANALYSE ter plaatse, via Skype, Telefoon of E-mail

Optie 1: Afspraak ter plaatse in Aalst-België 1.20 uur
Optie 2: Een Analyse via skype - 50 minuten online - 30 minuten offline
Optie 3: Een Analyse via telefoon - 50 minuten online - 30 minuten offline
Optie 4: Een Analyse enkel via e-mail
OPTIE 1
 1. In een persoonlijke sessie (ter plaatse) krijg je de gelegenheid om je gezondheidsgeschiedenis te vertellen, vragen te stellen en jouw resultaten te bespreken.
 2. Via een digitale Iriscopiecamera maak ik een bewegende film van uw beide ogen die we samen op mijn laptop bekijken.
 3. De analyse wordt opgenomen en ingesproken op video, dit bestand wordt per e-mail naar je toegestuurd.
 4. Je krijgt een vragenlijst ter voorbereiding van je analyse.
 5. Extra e-mailsupport, na de analyse kan je  binnen de 14 dagen nog 1 mail met vragen sturen.
OPTIE 2
 1. In een persoonlijke sessie (skype)krijg je de gelegenheid om je gezondheidsgeschiedenis te vertellen, vragen te stellen en jouw resultaten te bespreken. We zijn 50 minuten aan skype, hierna werk ik alleen verder aan je analyse.
 2. Hierbij neem je zelf je Irisfoto’s met een digitale camera of je smartphone. Instructies hoe dit te doen ontvang je na het maken van je afspraak.
 3. Je krijgt een vragenlijst ter voorbereiding van je analyse. Jouw foto’s en ingevulde vragenlijst mail je me vooraf zodat we de tijd optimaal kunnen benutten tijdens ons gesprek.
 4. Het skype gesprek wordt opgenomen samen met de video-opname van je analyse. Dit bestand wordt per e-mail naar je toegestuurd.
 5. Extra e-mailsupport, na de analyse kan je  binnen de 14 dagen nog 1 mail met vragen sturen.
OPTIE 3
 1. In een persoonlijke sessie (telefoon)krijg je de gelegenheid om je gezondheidsgeschiedenis te vertellen, vragen te stellen en jouw resultaten te bespreken. We zijn 50 minuten aan de telefoon, hierna werk ik alleen verder aan je analyse.
 2. Hierbij neem je zelf je Irisfoto’s met een digitale camera of je smartphone. Instructies hoe dit te doen ontvang je na het maken van je afspraak.
 3. Je krijgt een vragenlijst ter voorbereiding van je analyse. Jouw foto’s en ingevulde vragenlijst mail je me vooraf zodat we de tijd optimaal kunnen benutten tijdens ons gesprek.
 4. Ik bel je op je telefoon, het gesprek wordt opgenomen samen met de video-opname van je analyse. Dit bestand wordt per e-mail naar je toegestuurd.
 5. Extra e-mailsupport, na de analyse kan je  binnen de 14 dagen nog 1 mail met vragen sturen.
OPTIE 4
 1. Mocht je enkel een uitgebreide analyse (e-mail) zoals in de voorgaande opties wensen, zonder de gelegenheid om je gezondheidsgeschiedenis te vertellen of vragen te stellen, dan kan dit met deze optie.
 2. Hierbij neem je zelf je Irisfoto’s met een digitale camera of je smartphone. Je Irisfoto’s mail je me vooraf. Instructies hoe dit te doen ontvang je per email.
 3. Ik spreek jouw analyse in samen met de video-opname van je analyse. Dit bestand wordt per e-mail naar je toegestuurd.
 4. Extra e-mailsupport, na de analyse kan je  binnen de 14 dagen nog 1 mail met vragen sturen.

Heb je nog vragen of wens je een afspraak, contacteer Jeannine

Dank voor je professionele en menselijke steun.  Hoewel ik aanvankelijk weigerig stond tegenover een iriscopie, heeft jouw aanpak me een zeer duidelijk inzicht gegeven in de samenhang van het geheel.  De puzzelstukjes vielen heel mooi in elkaar.

Mijn ogen gingen letterlijk en figuurlijk open.

Groetjes, Hilde

Lieve Jeannine,
Hierbij wil ik je bedanken voor de leerzame  Iriscopie workshop. Jouw intentie en liefdevolle wijze van lesgeven en je Zijn heeft mij zeker geraakt.
Ik heb heel veel van je geleerd en kan deze kennis nu ook toepassen in mijn praktijk m.b.t. klank & bewustwording.
De groepsenergie en de sfeer was ook erg prettig, serieus, maar met openheid en ook met de nodige humor.

Naast iriscopie heb je in de cursus ook veel tips gegeven m.b.t. voeding en levensstijl. Dank ook voor mijn opgestuurde oogfilm, die veel zichtbaar maakt. Ik verheug me op de verdiepingsdag(en), want het smaakt naar meer.

Jeannine , ik vind het heel fijn om je te hebben mogen leren kennen. Dank je wel en veel liefs van Louise uit Soest (NL)

Lees hier meer getuigenissen 

iriscopie seminarie